× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be Autostal Duindistel

30-09-2012

Wedstrijdverslag East Belgian Rally: Heli Racing / Chris Van Woensel

“ Na eerdere mooie top tien plaatsen in de vorige rally’s heeft Heli Racing zijn eerste podiumplaats beet in het nationale belgische kampioenschap. Piloot Chris Van Woensel samen met co-pilote Justine De Meestere wist alle valstrikken te ontwijken en acteerde op topniveau. Na alle inspanningen van het afgelopen jaar, in een uiterst goede onderlinge samenwerking tussen Charles & Chris, is dit de kers op de taart.

Iedereen weet dat er in rally geen geld te verdienen is wegens geen prijzengeld maar wij weten wel wat de precieze kost is geweest van de ontwikkeling van de wagen en welke prestatie’s er daar kunnen tegenover staan indien alles in zijn plooien valt. Met een beperkt budget sluiten we aan bij de top van het BK en hiervoor doen we het en zullen we het in de toekomst ook doen.”

“ Ronnie Grauwels, BMW 130 3 liter motor, heeft na een moeilijker begin in de rally van de Omloop Van Vlaanderen zich tevens kunnen nestelen in de top-20 en heeft de wedstrijd beëindigd op een mooie 17e plaats algemeen. Proficiat met deze prestatie!!!”

“Momenteel zijn we reeds bezig met enkele piloten voor de opbouw van een nieuwe wagen en deze prestatie kan hen alleen maar overtuigen om tegen een beperkt budget een mooie, snelle wagen te hebben.. In huur of verkoop alle pistes zijn te bekijken. Voor meer info kan u terecht bij charlesschmid@telenet.be  of bij wim.bradt@heli.be.”

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be
Autostal Duindistel

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen