× LIVE INFO - Renties Ypres Rally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be Autostal Duindistel

LIVE INFO - Renties Ypres Rally

13-09-2012

Wedstrijdverslag Historic Omloop van Vlaanderen: Patrick Mylleville

Wat voor ons in de omloop van vlaanderen een bevestiging moest worden is terug een catastrofe geworden .Op vrijdagavond gingen we rustig van start, onze nieuwe vering stak erin maar deze konden we niet vooraf testen zodat we een afwachtende houding aannamen .Kp De Ruiter was dan ook niet goed 25 ste plaats, op naar Beveren die moesten we afwerken in het donker .Dit ging al veel beter waar we 2 wagens moesten inhalen en we op een negende plaats konden afsluiten ,in het algemeen klassement stonden we dan op een 16 de plaats.

Tijdens de verbindingsrit naar de service werkte de koppeling niet zo goed meer maar we dachten een beetje bijregelen en klaar is kees maar dit draaide anders uit, terug de drukgroep die stuk was. Na wat overleg beslisten we om terug te starten in super rally maar daardoor kregen we 5 min straftijd bij kp Beveren en stonden we 48 ste geklasseerd.

Zaterdag ging het stukken beter kp Hooglede verliep alles naar wens met een 12de tijd, Passendale waren we ook tevreden met een 14de tijd. Maar dan op kp Zilverberg na een eerste doortocht brak de poullie af waardoor de motor te warm kwam en de onderblok het volledig begaf rook alom. Misschien een fout van mij dat ik de temperatuur niet in de gaten hield maar tijdens de wedstrijd lukt dit niet altijd zeker als er geen probleem vooraf is.

Voor ons zit het seizoen erop, misschien rijden we nog 1 wedstrijd maar dan wel tegen het einde van het seizoen. Supporters alvast bedankt voor de massale steun, hopelijk verlaat de pechduivel ons nu na toch al een anderhalf jaar dikke miserie !!! Voor foto’s en filmpjes kun je altijd op onze site terecht : www.mas-racing.be.

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be
Autostal Duindistel

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen