× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Yprauto http://www.daviddesign.be MR Group

04-09-2012

Preview ConXion Omloop van Vlaanderen: Steven Dolfen

Preview ConXion Omloop van Vlaanderen: Steven Dolfen

Steven Dolfen / Bert Feys in de Clio Kit Car.

Na de opgave tijdens de Suikerrally besloot Steven het VAS kampioenschap te laten voor wat het was. Maar naar volgend seizoen toe besloot het team te starten in de OVV waar Steven voor een BFO-BRC campagne gaat met de clio kit car. Deze editie van de OVV wordt zowel voor bemanning als wagen een debuut in het BK.

Van enige druk of ambitie is er dan ook geen sprake. Het zal een ontdekking worden met langere kp's, andere tegenstanders, rijden in het donker, ... Her en der valt er te lezen dat ze het te kloppen team worden maar ze kunnen hun opponenten in de klasse en in de R3 categorie gerust stellen. Veel tegenstand hoeven ze van hen niet te vrezen, maar naar gelang de wedstrijd vordert hopen ze steeds dichter in de buurt te komen van de referenties in R3 en dan kunnen ze deze wedstrijd als geslaagd beschouwen.

Met Bert hebben ze trouwens ook een nieuwe co in de Clio. Foutloos opbouwen en naar het einde toe mooie tijden op de tabellen zetten, dat word de uitdaging zodat men met een gerust gemoed dit seizoen kunnen afsluiten die vele ups, maar helaas 1 grote down kende ook. Gelukkig kwam het team hier enkel maar sterker uit met een prachtig antwoord in de "Geko Wervik rally".

Veel succes aan alle teams en afspraak dit weekend met startnr 38 !

Yprauto

http://www.daviddesign.be
MR Group

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen