× LIVE INFO - ORC Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

LIVE INFO - ORC

11-08-2012

Stefaan Prinzie verder met ex-Vertuz Mitusbishi Lancer EVO X

Stefaan Prinzie verder met ex-Vertuz Mitusbishi Lancer EVO X

Stefaan Prinzie zal zijn programma in het Frans onverhard kampioenschap verder afwerken met een Lancer EVO X. "De Ascona was een goede auto, maar was niet de goede keuze om daarmee op onverhard te gaan rijden in Frankrijk..." aldus Stefaan. "Na Ieper ben ik gaan samen zitten met Tom Tytgat en hebben we beslist om niet meer verder te doen met de Ascona."

Eerder dit jaar had Stefaan reeds in Bocholt en Wervik gereden met de Lancer EVO X van Vertuz (Joost Boxoen), en toen de wagen in Ieper met De Cecco crashte kreeg Stefaan de kans om deze EVO over te kopen. "Ik heb samen met Jean Marc van Floral alles goed bekeken en met de aankoop van deze Lancer kunnen we opnieuw aan de start in het onverhard kampioenschap. Wat de eerste wedstrijd zal worden is nog niet zeker, want enkele belangrijke onderdelen om de wagen om te bouwen voor onverhard laten op zich wachten..."

"Maar de Lancer zal ook in België actief blijven. De Lancer is te huur voor België, Cedric De Cecco zal de wagen normaal blijven huren voor het BFO-BRC. Floral zal zowel hier in België als bij ons in Frankrijk in staan voor de service." Wie interesse heeft om de wagen te huren voor andere wedstrijden kan contact opnemen met Stefaan Prinzie via stefaan@prinzie-sanitair.be of 0495/236132.

Volgende week zullen Stefaan en Sharon eerst nog hun thuiswedstrijd, de rally van Staden, afwerken met de STESHA BMW M3.

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Verwante artikelen