× LIVE INFO - Renties Ypres Rally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Verzekeringen Delaere Drakkar Rallysport Toyota Celica http://www.daviddesign.be MR Solar

LIVE INFO - Renties Ypres Rally

22-03-2012

HELI Racing wil BMW 1 reeks verder ontwikkelen en is ook actief op circuit

HELI Racing wil BMW 1 reeks verder ontwikkelen

Het rallyseizoen is voor HELI Racing reeds goed begonnen met een schitterende 9e plaats algemeen voor de HELI BMW 130i in de Haspengouw. De BMW werd in en rond Landen bestuurd door de ervaren piloot Chris Van Woensel en aan zijn zijde Justine Demeestere. Na de Omloop van Vlaanderen en Condroz Rally in 2011 werd de wagen ondertussen voorzien van een pedalbox en andere verhouding en dit resulteerde met de immer sterke piloot Chris Van Woensel tot een schitterend eindresultaat.

"De bedoeling is dat we samen met Chris Van Woensel de wagen verder evolueren en stap per stap de wagen op een niveau van de BMW M3 E30 Full. GR.A krijgen." zo wist Bart Cooman van HELI Racing te vertellen. "Voor de TAC Rally is reeds een Drenth sequentiële versnellingsbak voorzien en wordt de vering licht gewijzigd. Tevens wordt de wagen in een nieuw kleedje gestoken. Indien we na de TAC wederom een positieve balans opmaken dan wordt het volgende doel het vermogen omhoog halen … !"

Heli Racing zal in 2012 naast de rallysport tevens actief zijn in BGDC op het circuit.

Er zijn twee wagens aangekocht waarvan de BMW 125i (brede versie) reeds verhuurd is aan het team Atcomex en momenteel zijn er verregaande onderhandelingen om de tweede BMW 130i in te zetten in deze cup. Tevens wordt bekeken om een deelname aan de 24h van Zolder mogelijk te maken eventueel met rallypiloten om dit avontuur aan te gaan. Zaterdag vind de eerste manche plaats op het circuit van Zolder en na de twee positieve testen zit zeker muziek in dit nieuwe verhaal.

Verzekeringen Delaere
Drakkar Rallysport Toyota Celica

http://www.daviddesign.be
MR Solar

Trefwoord(en)

Verwante artikelen