× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
MR Group Yprauto http://www.daviddesign.be

23-02-2012

Qualitystocklots.com nieuw op het net en in de rallysport

Qualitystocklots.com nieuw op het net en in de rallysport

De aandachte rallyliefhebber heeft ongetwijfeld reeds Qualitystocklots opgemerkt op de NCRS Subaru WRC S5, de wagen waarmee Wim Soenens komend weekend de Haspengouw Rally zal afwerken. Qualitystocklots.com is een dochter onderneming van de GEKO groep. "Ik wil deze nieuwe onderneming ook via de rallysport naambekendheid geven," aldus Wim Soenens. "Ik ben ten eerste natuurlijk een rallyman in hart en nieren, maar ook als zakenman ben ik overtuigd van de return die ik krijg voor mijn zaken via de rallysport."

"Qualtystocklots.com, afgekort QSL, is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van grote partijen goederen afkomstig uit overstocks, overproductie's, annulatie grote orders, foute bestellingen of leveringen, bedrijven in faling of producten met lichte transportschade. Omdat wij deze producten in grote loten kunnen aankopen, kan u genieten van grote kortingen.

De GEKO-groep deed beroep op de diensten van rallylovers voor de realisatie van de website www.qualitystocklots.com. "Via deze site zullen de verschillende verkoopsdata worden meegedeeld. Om als eerste op de hoogte te worden gesteld van de verkoopsdata ken u zich ook inschrijven op de nieuwsbrief van Quailtystocklots.com".

MR Group
Yprauto

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen