× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
MR Group http://www.daviddesign.be Yprauto

12-01-2012

Unieke wedstrijd op RallyLoversLaat ons uw programma weten en win !

Unieke wedstrijd op RallyLovers

U heeft het zeker al gemerkt, RallyLovers zit in het nieuw! Wat is er zoal gewijzigd tov vorig jaar? De nieuwsberichten en de wedstrijdverslagen (en previews) zijn gescheiden. Voor de ingestuurde wedstrijd verslagen is er nu een aparte pagina voorzien, zo zal de site overzichtelijk blijven.

Maar de site is nog niet af. De trefwoorden zijn even weg, maar we werken aan een nieuw systeem zodat u nog beter in ons (uitgebreide) nieuwsarchief kan bladeren... We zullen ook proberen zoveel mogelijk de nieuwsberichten (en wedstrijdverslagen) op te vrolijken met een foto, maar ook daaraan wordt de komende weken nog verder gewerkt...

Maar het belangrijkste nieuws is onze wedstrijd...

Wie wint ?

Vorig jaar schonk rallylovers € 500 weg aan een piloot, wel dit jaar doen we nog beter... De winnaar van onze wedstrijd kan gratis starten in de Rallysprint van Moorslede en gratis starten in de ORC Rally en met zijn of haar rallywagen op de affiche van de ORC Rally staan!

Deelnemen is eenvoudig en bovendien ook volledig gratis!

Om deel te nemen vragen we om als piloot of team uw rallyprogramma 2012 in primeur aan ons bekend te maken (en dit voor 11/02/2012 - 12u). Wij plaatsen zo snel mogelijk het programma op de site en op onze facebook pagina (www.facebook.com/rallylovers). Vanaf dan kan iedereen stemmen op uw programma (door te klikken op "vind ik leuk") onderaan het bericht (enkel via www.facebook.com/rallylovers). Wie het meest vrienden kan overhalen om te stemmen op zijn/haar programma gaat met de prijs lopen!

De prijs (**) omvat een gratis inschrijving in zowel de rallysprint van Moorslede als in de ORC Canal Rally + een foto het winnende team zal gebruikt worden op de affiche van de ORC Canal Rally 2012! Ongetwijfeld zal ook uw sponsor hier heel tevreden mee zijn!

Om deel te nemen stuurt u een mail met uw plannen voor 2012 eventueel vergezeld van een foto naar info@rallylovers.be . Doe dit samen met het antwoord op deze eenvoudige vragen: In hoeveel talen kan je de site van de Rallysprint van Moorslede (www.omloopvanvlaanderen.be) raadplegen en wat is de achtergrondkleur op de site van de orc-rally (www.orc-rally.be)?

Vorig jaar ging de hoofdprijsprijs naar Tommy Reynaert, en een troostprijs naar Jurgen Deckmijn, deze mensen maken dit jaar helaas geen kans meer op de prijs. Zo kunnen we er zeker van zijn dat we dit jaar een ander team kunnen steunen...

De winnaar zal op zondag 12 februari om 12 uur 's middags (*) bekend gemaakt worden. Op dat ogenblik zal op de facebook pagina gekeken worden wie het meeste personen kon overhalen om op zijn/haar programma "vind ik leuk" aan te vinken.

 

(*) Om discussie achteraf te vermijden mag er gevraagd worden om de facebook-pagina te komen raadplegen op zondag 12/02. Zich wel eerst aanmelden via rallylovers.

(**) De prijs is NIET overdraagbaar of verkoopbaar, enkel een piloot (eventueel met andere co of als co bij andere piloot) of copiloot (met deze of een andere piloot of als piloot) die in het desbetreffende artikel vernoemd werden mogen de prijs incaseren. 
 

MR Group

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Verwante artikelen