× LIVE INFO - Renties Ypres Rally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
MR Group Yprauto http://www.daviddesign.be

LIVE INFO - Renties Ypres Rally

23-11-2011

Wedstrijdverslag Short Rally Sint-Truiden: Patrick MyllevilleDe kers op de taart na een rampseizoen

Wedstrijdverslag Short Rally Sint-Truiden: Patrick Mylleville

Patrick Mylleville: "De shortrally van Sint Truiden is de laatste manche van het vas kampioenschap en met het beloofde mooie weer kon dit evenement niet stuk. Heel wat deelnemers om zich te meten op dit supersnelle parcours. Voor ons was het onze tweede deelname aan deze rally maar nu kwamen we aan de start met de Porsche. Deze wedstrijd moest een feest worden met de allerlaatste wedstrijd van LIEVEN DENYS de spektakelman bij uitstek en is dit dan ook geworden.

Wij zijn van start gegaan om zeker bij het afscheid van Lieven aanwezig te zijn, n doelstelling hadden wij FINISHEN resultaat ondergeschikt belang. Na de eerste ronde stonden wij onverhoopt op de derde plaats toch hadden we geen risico genomen. Nadat we op de regroup aankwamen na de tweede lus hoorden wij dat we eerste stonden met 1 sec voorsprong, we konden het amper geloven.

Zodra we dit nieuws verwerkt hadden besloten wij om toch iets vlotter te rijden, de derde lus kregen we problemen met het terugschakelen maar dit was opgelost na de service. Dit loonde want na de vierde lus stonden we al 16 sec voor. Met de laatste 2 proeven in het donker een redelijk safe voorsprong. Voor ons de eerste maal in het donker met de Porsche, onze eerste special was een ramp de lichtbak stond veel te hoog, ik zag niks!!! We hadden geen rekening gehouden dat de neus van de Porsche omhoog komt bij het weg accelereren, drama al de sterren verlicht ipv de weg, we verliezen 8 sec op de snelle Tobi Vandenberghe. Met nog 8 sec voorsprong de laatste kp afwerken zorgde wel voor wat stress.

We gingen geen onnodige risicos nemen maar besloten toch om er een strak tempo op na te houden, met de FF in zicht wisten we nog niet of we het gehaald hadden maar al snel bleek dat we als winnaar konden afsluiten, de champagne spoot rijkelijk in het rond.

Dikke merci aan onze trouwe supporters en het serviceteam van Dirk Vermeulen. Dit was onze allereerste algemene overwinning, hopelijk kunnen we dit volgend jaar in die richting door trekken.

Voor fotos en filmpjes van deze wedstrijd kun je altijd terecht op onze site : www.mas-racing.be.
"

MR Group
Yprauto

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen