× LIVE INFO - Renties Ypres Rally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be Autostal Duindistel

LIVE INFO - Renties Ypres Rally

19-10-2011

Wedstrijdverslag TBR Rally: Patrick MyllevilleGeslaagde wedstrijd

Patriuck Mylleville: "De TBR rally kon van start gaan onder een stralende zon en een mooi deelnemersveld. Voor ons kon het beter van start gegaan zijn want op de allereerste proef de zoning kwam Hoorne met de BMW rond te staan en moesten we genoodzaakt de zijkant opzoeken met het gevolg dat we over een hoge borduur moesten snijden. Gevolg spoor volledig ontregeld maar het kon erger geweest zijn. De eerste ronde was was er eentje om op te passen want de remzones lagen er enorm glad bij met de nodige sortieís. Na 4 kpís gereden te hebben hadden we service waar onze mannen de wagen terug in orde zetten.

De tweede ronde ging het veel beter want de wagen liep terug perfect en zo konden we onze tijden heel wat verbeteren, zo konden we terug dichterbij sluipen in het klassement. Voor ons was dit terug een super geslaagde rally met bovendien een 6 de plaats bij de historicís en een 23ste plaats algemeen.

Alvast terug bedankt aan onze trouwe supporters om ons zo te steunen. De laatste rally van het jaar word voor ons SintĖTruiden om zo het seizoen in schoonheid te kunnen afsluiten. Voor fotoís en filmpjes kun je altijd op onze website terecht: www.mas-racing.be.
"

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be
Autostal Duindistel

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen