× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
MR Group Yprauto http://www.daviddesign.be

19-10-2011

Wedstrijdverslag TBR Rally: Steven DolfenWat een feest moest worden...

Wedstrijdverslag TBR Rally: Steven Dolfen

Steven Dolfen: Ook deze TBR rally gunde ons team dit jaar geen goed resultaat. Al tijdens de technische controle op zaterdag stelden piloot en co piloot opnieuw problemen vast met de electronica van de wagen.
Het probleem komt en gaat. Dat maakt het ook zo moeilijk om de oorzaak te vinden. Nadat Frederik Houttekiet met zijn labtop ons team zaterdagavond nog probeerde te helpen (waarvoor dank) en dacht het probleem gevonden te hebben zette ons team de kit car in het wagenpark.

Vastbesloten gingen we op zondag vol in de aanval gaan, maar die werd als snel gestaakt door een slipper op de zoning bij de intussen beruchte chicane, zonder erg echter. De motor gaf geen krimp en we dachten vertrokken te zijn om er opnieuw een topdag van te maken. Maar halfweg de tweede kp begon het euvel opnieuw, welliswaar in lichte vorm... Dus konden Steven en Sifn (de jaarlijkske co in de tbr) nog redelijk doorkoersen.

KP per KP kwam het probleem echter vaker en zwaarder opzetten. Ongeloofelijk dat de kit car na 2 boucles nog 8ste algemeen stond, de leiding had in de klasse alsook in F2. Ideaal scenario voor de titelstrijd aangezien Beyne bij een kleine slipper de achtertrein had geplooid en moest opgeven.

Helaas werd de 3de boucle fataal. De wagen kwam nog amper vooruit en als extra'tje weigerde de remmen plots dienst... Game over voor ons team.

Naar jaarlijkske gewoonte nodigen Steven en zijn team de supporters en sponsors uit aan ons bescheiden maar gezellig VIP tentje. Er vielen vele goeie en leuke reacties te rapen maar helaas help dit ons team niet naar het voorop gestelde doel. Deze opgave zit diep, heel diep.

Binnenkort word er beslist als er nog gestart word in St Truiden. Aangezien Bert Coene niet start in de laatste wedstrijd dit jaar blijft alles nog open, al is de motivatie eventjes zoek...
Binnenkort meer nieuws op de face book pagina "NOMA-rallyteam"

MR Group
Yprauto

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen