× LIVE INFO - Renties Ypres Rally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be Optiek Vanneste Hooglede Izegem

LIVE INFO - Renties Ypres Rally

11-10-2011

Wedstrijdverslag East Belgian Rally: Patrick MyllevilleSpektakel voor de bus vol supporters

Wedstrijdverslag East Belgian Rally: Patrick Mylleville

Patrick Mylleville: "Zaterdagmorgen konden we van start gaan in de mooie EBR maar in extreem natte , gladde en modderige omstandigheden . Wij hadden voordien als doelstelling gezet zeker de finish halen en spektakel geven, dit is ons beiden gelukt.

Onze supporters waren terug massaal aanwezig en ditmaal met een volle bus, we konden hen niet teleurstellen en daarom waren de tijden van ondergeschikt belang en primeerde het spektakel...

Nog thans begon het allemaal niet zo goed, al van bij het begin wilde de wagen niet starten en moest die met de nodige duwhulp gestart worden. De eerste ronde was het zeker dubbel en dik oppassen om de situatie te kunnen inschatten want met al die regen was het parcours heel verraderlijk geworden. Jens had nogal zijn werk om de nota’s aan te passen maar dit deed hij heel goed, ik kon hem op geen enkele fout betrappen wat zeker heel belangrijk is in deze rally. De 2de maal St-Vith zou voor ons roet in het eten komen gooien, juist voor we moesten starten viel de wagen stil en kregen we hem niet meer aan de praat. Nadat er al een drietal wagens gestart hadden konden wij de motor wel aan de praat krijgen en zo konden we vertrekken wat ons heel wat tijd deed verliezen.

Op die zelfde proef maar de ronde later maakten we een spin en vlogen een 100 meter het weiland in, geen schade maar terug veel tijd verlies we raakten niet weg, gelukkig kwamen enkele toeschouwers aangelopen om een extra duwtje te geven zodat we terug op de baan geraakten. De laatste kp’s in het donker daar keken wij naar uit, het is super om te kunnen rijden in het donker langs al die smalle wegen jammer dat de laaste kp afgelast was.

Voor ons was dit dan ook de laatste deelname van dit jaar aan het BK Historic want onze volgende rally word de TBR te Roeselare. We zijn dan ook heel tevreden met onze 9 de plaats. Supporters nogmaals bedankt voor de massale en fantastische steun.
"

Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen