× LIVE INFO - Renties Ypres Rally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

LIVE INFO - Renties Ypres Rally

12-09-2011

Wedstrijdverslag Omloop van Vlaanderen: Patrick MyllevilleEindelijk een finish in BK

Wedstrijdverslag Omloop van Vlaanderen: Patrick Mylleville

Patrick Mylleville: "Op vrijdagavond schoot de Omloop van Vlaanderen terug uit de startblokken met heel wat snelle Belgen en Britten, voor ons zou het een testsessie worden en was het resultaat van ondergeschikt belang. We waren terug van de partij met de Ford Escort die voorzien was van een nieuwe motor die nog niet ingereden was, vrijdagavond was daar een ideale gelegenheid voor.

Na kp Izegem wisten we al dat er nog heel wat werk ging zijn om de motor perfect af te stellen, gesputter alom we sloten af op de 50 ste plaats. Op naar Beveren waar de motor het al iets beter deed, maar nog teveel sputterde om bij onze concurrenten in de buurt te komen. We sloten af op een 36 ste plaats iets te veraf, maar op zaterdag zou alles beter moeten lukken met de afstelling. Zaterdag naar Passendale een kp die mij wel ligt, daar was het al stukken beter, de motor sputterde nog maar dit nu nog enkel in 1 ste en 2 de versnelling. Na een eerste service verbeterde het sputteren, maar toch kregen de servicemannen dit niet helemaal klaaromdat ze de gepaste sproeiers niet bij de hand hadden. Dan maar verder doen met een licht sputterende motor zodat die tegen de volgend rally (EBR) perfect klaar staat. We zijn enorm tevreden dat we eindelijk nog eens de finish haalden van een BK wedstrijd zonder veel zorgen. Wat betreft de einduitslag zijn we tevreden met een 24 ste plaats algemeen, we zitten in de goede richting en onze wagens raken stilaan op punt.

Alvast terug bedankt aan onze massa opgekomen supporters. Tot op de East Belgian Rally waar onze supporters af komen met een bomvolle bus om ons te steunen.
"

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen