× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
MR Group Yprauto http://www.daviddesign.be

12-09-2011

Wedstrijdverslag Omloop van Vlaanderen: Bert Coene

Wedstrijdverslag Omloop van Vlaanderen: Bert Coene

Bert Coene: "Ons doel was een top 3 groep N en een 15e plaats algemeen, al hoopten we stilletjes hoopten we op een 11e plaats algemeen zoals verleden jaar. Op de eerste kp draaiden we een 18e tijd en een 3e gr N, de tweede kp was een 2e tijd groep N en een 13e algemeen, zo stonden we zaterdagmorgen op een 15e plaats en een 3e groep N.

Nog voor de eerste kp op zaterdag verloren we Jonas Langenakens met pech. We startten wat te voorzcihtig op het spekgladde asfalt in Passendale en reden een 24e tijd en 7e gr N. Maar het vertrouwen kwam terug en we reden 3 besttijden in groep N met een 12e 11e en 6e plaats algemeen. Op Rumbeke reed leider (nog 21 sec voorsprong) Lhonnay lek en wisselde een wiel. Zo kwamen we als leider na rumbeke met 50 sec voorsprong.

Met nog 10 kp's te gaan bouwden we verder aan onze voorsprong tot op Kp Gits vlak voor ons de sluizen boven ons opengingen. We stonden op slicks en in de regen is dat wel wat glijden. Zo verloren we weer een paar plaatsen algemeen maar we bleven eerste groep N.

In het donker geen risico's meer nemen en niet meer voluit gaan resulteerde in een verlies van onze 6e plaats met 0.4 seconden maar we bleven steevast 1e groep N! wat een superresultaat! Volgende afspraak is Hemicudarally te Koekelare binnen 14 dagen.
"

MR Group
Yprauto

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen