× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

01-07-2011

Wedstrijdverslag GEKO Ypres Rally: Bert CoeneEinde in een diepe gracht...

Bert Coene: "Door de drukke beroepsbezigheden pas nu het relaas van de verreden ypres rally. Vooreerst een dankwoord aan G&V voor het mogelijk te maken om op de Grote Markt onze stand te kunnen opslaan.

Op vrijdag waren we goed mee, we draaiden een 56e tijd op de eerste kp, op de 2e opnieuw een 56e tijd en op de 3e kp een 42e tijd. Zo konden we naar de 2e reeks van 3 kp's op vrijdag op een 47e plaats.

We besloten het ritme aan te houden want op zaterdag kwam er nog een lange dag. Met een 57e tijd en een geneutraliseerde kp om Mesen, trokken we in het donker richting Langemark.

Op een plaats waar we niet mochten insnijden deed ik het toch en zo reden we lek , we verloren meteen een 4 minuten en eindigden zo op dag 1 op een 67e plaats.

De zaterdag zou een lange dag worden en met wat regen in de voormiddag zou het niet gemakkelijk worden om de ideale bandenkeuze te maken. We vertrokken voor de eerste 3 kp's op intermediate banden en zo draaiden we een 52e, 42e en op heuvelland een 43e tijd (met 2 lekke banden 1.5 km voor het einde). We kregen terug vertrouwen en waren goed bezig in onze opmars. We vertrokken opnieuw voor 4 kp's op intermediates want in de bossen van Hollebeke en Kemmelberg zou het immers heel vettig liggen.

Kort voor we in Hollebeke het bos ingingen voelde ik dat de banden aan het oververhitten waren, zo kwamen we op een korte rechtse bocht en gleden we in een heel diepe gracht, we probeerden er nog uit te raken maar helaas...
Volgende afspraak voor ons is de Rally te Staden.
"

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen