× LIVE INFO - Renties Ypres Rally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be Optiek Vanneste Hooglede Izegem

LIVE INFO - Renties Ypres Rally

28-06-2011

Wedstrijdverslag Ypres Historic Rally: Patrick Myllevillegeen succes

De Ypres historic rally moest een feest worden maar begon en eindigde in mineur, al op de shakedown was het voor ons over , we kwamen in een rappe remzone zonder remmen te zitten, een remklauw afgebroken en heel wat schade aan mecaniek en carrosserie.

Onze service mannen zetten alles op alles om op deze korte tijd klaar te raken, ze starten op woensdagavond rond 22 uur met het demonteren van de wagen en tegen de morgen was deze al recht getrokken en wisten we welke stukken we nodig hadden, na heel wat heen en weer gebeld te hebben (dank aan Hendrik Raes) vonden we de nodige stukken en kon het opbouwen beginnen het was dan al donderdag 16 uur.

We moesten op vrijdagmorgen om 10u30 op de keuring zijn maar tegen 8 uur draaide de motor, ganse nacht doorgewerkt maar klaar was die, nog een hele grote dank aan Dirk Vermeulen en zijn mannen.

Op vrijdag konden we van start gaan, maar rond 17 uur na een laatste test begaven de remmen terug en stonden we daar (enorme ontgoocheling) maar niet getreurd de mannen van Tuthill konden één kant repareren met een remklauw en schijf van hen. Gevolg veel teveel remdruk aan één kant zo konden we niet starten. Voor onze tweede wagen werd het ook geen succes motor opgeblazen, nog thans was de Escort in superconditie. We gaan er een nieuwe motor in plaatsen en denk eraan om de motor in te rijden in de Omloop van Vlaanderen.

Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen