× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Yprauto http://www.daviddesign.be MR Group

01-06-2011

Wedstrijdverslag ORC Rally: Steven Dolfeneen gemiste kans

Wedstrijdverslag ORC Rally: Steven Dolfen

Veel stress voor de wedstrijd zorgde ervoor dat ons team extra geprikkeld aan de start kwamen... Dat ze mochten starten was al een klein wonder, bij deze dankt het ganse team dan ook de mensen van de ORC.

EVO 6.5 out en CLIO KIT CAR out. Enkel nog de Clio GR N van bij Altec Seys om aan de start te komen. Van aanpassing aan de wagen was geen sprake , want het was voor Steven een beetje thuiskomen in een clio GR N. Om belangrijke punten te sprokkelen voor het kampioenschap besloten ze de GR N bij de GR A's in te schrijven aangezien ze waarschijnlijk voor een volledig seizoen CLIO KIT CAR kiezen. Een keuze waar ze na de wedstrijd toch wel wat spijt van hadden...

Na de eerste boucle voelden ze al aan dat ze redelijk op de limiet zaten. Ook de nota's waren heel nauwkeurig en konden nauwelijks verbeterd worden. Een volledige dag hebben ze dan ook alles op alles gezet om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Naar het einde toe probeerde Steven nog seconden te gaan zoeken waar ze niet waren, met enkele schuivers en warme momenten tot gevolg.

Een dikke pluim voor Jolien die in haar 2de wedstrijd met Steven meteen aanvoelde dat de auto op limiet zat en voor de nodige kalmte zorgde in de wagen. Mits de enkele foutjes konden ze algemeen rond de 15 de plaats geeindigd zijn, het werd een 19de plaats... met een deelnemersveld van een betrekkelijk sterk niveau. Enkel blije gezichten in en rond de Clio... Maar dat was nog niet alles, bij het bekijken van de uitslag kwamen ze tot de vastelling dat ze als 1 ste GR N algemeen over de meet waren gekomen. Met andere woorden een gemiste kans op een algemene zege in DIV 1-2 !

En in tijden waar Evo's en Subaru's deze divisie domineren is dit echt balen, maar nog eens een bewijs dat ze wel degelijk te kloppen zijn. Gelukkig werden we na de wedstrijd voorzien van het nodige vocht en ging het Altec team en hun collega's toch feestend de nacht in! Op naar de GEKO WERVIK RALLY, de thuisrally van Steven met de CLIO KIT CAR op zoek naar een nieuwe F2 zege...

Yprauto

http://www.daviddesign.be
MR Group

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen