× LIVE INFO - Renties Ypres Rally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

LIVE INFO - Renties Ypres Rally

12-04-2011

Wedstrijdverslag TAC: Patrick MyllevilleOpnieuw opgave in eerste kp

Patrick: "De TAC rally te Tielt is voor ons terug geŽindigd in mineur. Alles was nog thans voor handen om een supermooie rally te worden, mooi weer, veel volk en een enorm deelnemersveld. We kregen nummer 68 toegewezen wat een beetje ver was maar konden starten op positie 53, natuurlijk al veel beter.

De eerste kp overleven was voor ons een eerste stap, want het noodlot slaat voor ons nogal toe op de eerste proef. Eenmaal van start en vlot de jump gepasseerd konden we zonder risico de kpís afwerken want klassement was niet het belangrijkste.

Maar halfweg de eerste kp sloeg het noodlot opnieuw toe, wiel afgebroken op een recht stuk. We dachten eerst dat we lek stonden vooraan, maar tegen dat we het beseften vloog het wiel langs de wagen. Schade aan de wagen en ontgoocheling alom, het zit echt niet mee, we zitten toch in de hoek waar de klappen uitgedeeld worden. De as volledig afgebroken, wiel, remklauw en schijf waren volledig verdwenen.

Het vertrouwen is momenteel volledig zoek. Toch gaan we van start in de super rappe Wallonie waar er een groot hart aan te pas komt, maar dit zal niet voor ons zijn in eerste instantie. Laat ons hopen de finish te halen zonder schade en zo terug het vertrouwen op te bouwen dat we klaar staan tegen Ieper.

Alvast bedankt aan onze supporters die ons steunen in deze moeilijke periode.

Voor meer info , fotoís en filmpjes kun je altijd terecht op onze site : www.mas-racing.be.
"

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen