× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

10-03-2011

Wedstrijdverslag RdN: Filip Pycker is iets aan te vangen met de Peugeot 206 N3

Na de TBR, zijn we naarstig op zoek geweest om terug eigenaar te worden van een eigen wagen. Het heeft geduurd tot een 3-tal weken geleden vooraleer we iets vonden die we voor de volle 100% konden vertrouwen. Via ASD kregen we de kans om een Peugeot 206 N3 te testen. Na de test vonden we het de moeite waard om het met deze wagen in N3 te proberen.

Met deze Rallye Route du Nord hoopten we de wagen beter te leren kennen, de set-up te optimaliseren en misschien een resultaat in N3 neer te zetten. Op KP1 reden we de snelste tijd in de klasse, maar op KP2 stonden we al een paar minuten aan de kant, met wat we dachten een elektrisch probleem, uitstappen de ontsteking los- en aankoppelen en we konden opnieuw verder. Dit fenomeen heeft ons de ganse eerste dag, parten gespeeld. Was er eens een KP waar we geen probleem hadden dan viel het resultaat en het potentieel van de wagen al bij al best mee.

Op zondag morgen was het probleem nog steeds niet gevonden, tot we de 2de ronde zagen dat de benzine pomp vervuild was. Eindelijk konden we eens zonder problemen, een KP afwerken. We hadden tot dan geschat, al een 6-tal minuten stil gestaan, een goed eind klassement was al lang verloren. We besloten dan maar, om wat met de set-up van de remmen en veren te gaan spelen met als doel, de wagen nog beter naar ons goesting te zetten.

Het resultaat op het einde van de rally kon ons bekoren en we zijn ervan overtuigd dat er met deze iets aan te vangen is in zijn klasse. We gaan dit nu proberen bevestigd te zien in de RS van Moorslede.

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Verwante artikelen