× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Yprauto http://www.daviddesign.be MR Group

02-01-2011

2011: Trapje hoger voor Steven DolfenRACB Criterium met Clio

2011: Trapje hoger voor Steven Dolfen

Nadat Steven Dolfen in 2010 een provinciaal topjaar beleefde wil hij dit jaar een trapje hoger. "Volgend seizoen gaan we voor een volledige criterium campagne aangevuld met enkele streekrally's. De GEKO Ypres Rally zal ook terug op het programma staan.

Wat de wagen betreft is het nog wat afwachten... Er zijn gevorderde gespreken om de bestaande Renault Clio in full groep A te zetten, al staat dit nog niet helemaal vast. Zoniet word de titel in groep N criterium de doelstelling. Nieuw is dat we onlangs onze eigen service camionette hebben dankzij n van onze nieuwe sponsors, al blijven we wel rekenen op de ondersteuning van Altec Seys voor de Clio op de rally's en alsook voor het onderhoud.

Net zoals vorige jaren heb ik mij natuurlijk volledig scherp gezet voor komend seizoen... Tijdens de streekrally's gaan we natuurlijk proberen onze resultaten van dit jaar te evenaren. Voor enkele wedstrijden zoeken we nog een gemotiveerde co. Laat ons hopen dat het een even leuk en spannend seizoen word als vorig jaar!
"

Om de kas te spijzen is er ook de jaarlijkse souper op 5 maart in Geluveld, steak met frietjes 14 euro en om 22 uur een optreden van One Less.

Yprauto

http://www.daviddesign.be
MR Group

Trefwoord(en)

Verwante artikelen