× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
MR Group http://www.daviddesign.be Yprauto

20-10-2010

Wedstrijdverslag TBR: Steven DolfenVice kampioen en winst in kasse 2D

Wedstrijdverslag TBR: Steven Dolfen

Veel rekenwerk hadden we niet voor de start van de 30į TBR. Wilden we nog aanspraak maken op de algemene titel moesten we voor Tjoens eindigen. Lukte dat niet volstond het om de finish te halen en vice kampioen te worden algemeen en de klasse 2D op onze naam te schrijven. Met 2 EVO's en 2 Subaru's in GR N wisten we dat het geen makkie zou zijn.

Maar alles verliep vlot en we konden ons na 2 boucles op een mooie 25ste plaats algemeen, 3de in gr N en 1ste in de klasse met reeds meer dan 4 minuten voorsprong placeren. De veel snellere wagens van Tjoens en Vanherzeele bedreigen was onmogelijk voor ons. De laatste boucle zouden we rustig afwerken en ons neerleggen bij de situatie. Maar op Oekene gebeurde iets heel bizar, rechts voor en links achter plat op het zelfste moment... De wagen werd onbestuurbaar en we moesten de 2 velgen wisselen op de special met het gevolg dat heel wat tijd verloren ging. Uiteindelijk haalden we toch de finish met de daarbij behorende beloning van een sterk seizoen.

Hadden we wat meer geluk gehad tijdens het begin van het seizoen was het nu nog niet over, maar je zult ons zeker niet horen klagen want dit jaar was echt fantastich. Zowel wagen, co piloot, serviceteam van Altec Seys, de talrijke fotograven, de mensen van Atlantic en Scud. Vervica , supporters, collega piloten, ... allemaal zorgden ze voor een leuk seizoen met veel strijd en leuke feestjes na de wedstrijden.

Als Sint Truiden degelijk doorgaat starten we ook ginder om ons nog te mengen het rallysprint kampioenschap want daar zijn de prijzen nog niet verdeeld! Tot dan.

MR Group

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen