× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

18-10-2010

Wedstrijdverslag TBR: BC RacingUitstekende uitslag voor eventuele Vastitel

Wedstrijdverslag TBR: BC Racing

Gisteren werd in en rond Roeselare de laatste westvlaamse rally van het seizoen gereden. Samen met 2 wrc's een evo10 een gt four en nog andere snelle 4x4s vertrokken we voor 15 kp's op zondagmorgen.

We hadden onze ambitie geplaatst op een top 5, wat een haalbare plaats moest zijn. We draaiden al van in begin 4e tijden en waren daar heel tevreden mee. De wrc's van Debackere en Lietaer zijn voor ons niet te kloppen. We klampten aan bij Andy Lefevere met zijn evo 10 tot op kp Moorslede waar we lek reden en zo een 12-tal seconden verloren. Zo konden we de eerste ronde van 5 kp's beŽindigen op een 4e plaats op 29 seconden van Andy.

Op de zoning gingen we echt eens alles geven en zo draaiden we daar een 2e tijd algemeen na het uitvallen van Melissa Debackere. We komen terug tot op 21sec van Andy maar het antwoord komt er direct terug en hij is op kp oekene al 15 seconden sneller.

We controleerden verder onze 3e plaats en eindigden daar dan ook. Een uitstekende uitslag voor onze mogelijke Vastitel. Op 21 november gaan we nog de shortrally van St Truiden gaan rijden om onze 1e plaats in het vaskampioenschap te verzekeren.

Nogmaals een proficiat aan Ignace voor zijn jarenlange inzit voor de TBR Rally en de rally in het algemeen.

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen