× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Yprauto http://www.daviddesign.be MR Group

28-09-2010

Wedstrijdverslag Hemicuda: Steven Dolfenzege verloren door ongelukkige fout !

Wedstrijdverslag Hemicuda: Steven Dolfen

Het kampioenschap loopt op zijn eind. Doordat we in het begin van het seizoen niets anders kenden dan problemen is het iedere keer van moeten willen we nog een rol spelen in het VAS kampioenschap. Koekelare was dus niet anders.

Door al het water op de wegen kregen we een vochtprobleem onder de motorkap. De wagen draaide op de 1st kp slecht op 3 cilinders. Gelukkig konden we de schade enigsins beperken. Het euvel loste zichzelf op...

Doordat onze concurent Kurt Cloet 6 min had verloren door een sortie konden we de wedstrijd gaan controlleren. Zonder te forceren draaiden we mooie tijden rond de 15de plaats algemeen en top 3 in gr N. Jammer genoeg maakte mijn co een ongelukkige fout door 1 minuut te vroeg te pointeren. Met als gevolg 1 min straftijd en geen algemene zege in DIV 1-2. Na de short rally in Staden is dit de 2 de maal dat we de algemene zege uit handen geven en dat betaal je op het eind van het seizoen.

Mits een goed resultaat in TBR rally kunnen we ons verzekeren van de titel in de DIV 2 liter gr N en een serieuse optie nemen om vice kampioen te worden in DIV 1-2 . Achteraf gezien een onverhoop resultaat wetende dat we de eerste 5 rally's geen enkel punt konden scoren ! Maar dus eerst nog goed presteren in de TBR en daarna hopelijk een straf feestje op de parking van de EXPO in Roeselare !

Yprauto

http://www.daviddesign.be
MR Group

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen