× LIVE INFO - Renties Ypres Rally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Verzekeringen Delaere MR Solar Drakkar Rallysport Toyota Celica http://www.daviddesign.be

LIVE INFO - Renties Ypres Rally

17-08-2010

Wedstrijdverslag Short Rally Staden: Piet Decercqjammer van problemen en onterechte straftijden

Wedstrijdverslag Short Rally Staden: Piet Decercq

Voor ons begon het niet goed op de eerste KP met een gaskabel die voortdurend bleef steken en ons zoveel problemen bezorgde dat we al veel tijd op de concurenten kwijt verloren.

Op de tweede Kp ging alles vlot tot een tegenstander bijna dwars op de weg stond en we wat gehinderd waren (kan ons ook gebeuren). KP 3 moest beter maar helaas met veel te hard geblazen banden (door kapotte drukmeter) was het alsof we op ijs reden met gevolg even rond, motor slaat af en 35sec verloren. We tuimelen naar een 65plaats, als de bliksem op KP 4 opnieuw de voor ons gestartte wagen dwars op de weg, kunnen er maar juist voorbij, opnieuw wat tijd verloren.

Dan krijgen we nog 40sec.straftijd om te laat komen als je weet dat je na iedere KP een pak tijd had, dus weer pech, na inzicht in de tijden na de wedstrijd werd er zelf op KP 4 een minuut teveel gerekend bij de tijd die op ons blad stond (ik zou zeggen twee grote fouten van de tijdsopname). Maar toch 1min40 aan onze broek.

Vanaf KP 5 draaide alles goed en konden we twee besttijden draaien in de klasse G3 en nog twee top drie plaatsen, ik keer toch tevreden terug uit Staden, alleen jammer van al die kleine problemen en onterechte straftijden anders hadden we ons graag eens gemeten met de top van de klasse, want ik weet dat het met die wagen mogelijk is om mee te doen voor klassewinst.

Nog een dikke proficiat aan alle deelnemers die de wedstrijd uitreden, dank aan het service team en gelegenheids co-piloot en petekind Mehdy die dat zeer goed deed. Tot in Komen of de Omloop?

Verzekeringen Delaere
MR Solar
Drakkar Rallysport Toyota Celica

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen