× LIVE INFO - Renties Ypres Rally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Drakkar Rallysport Toyota Celica MR Solar http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

LIVE INFO - Renties Ypres Rally

06-07-2010

Verslag Ypres Historic Rally by ConXion: Declerq Piet4de algemeen en klasse wints bij Historic debuut

Op woensdag tijdens de shakedwn begon het echter niet zo goed ,toen we tijdens onze laatste rit zonder remmen vielen door een lek in een ontluchter was het even schrikken,alles werd opgelost en vrijdag technise controle zonder problemen afgewerkt.

Daar dit onze eerste echte rally was met een achtertrekker was ik wel wat nerveus.We konden de vrijdag afwerken op bekent terrein en dat was goed voor het vertrouwen,we stonden 6de na de eerste dag.

Op zaterdag draaiden we goed mee en een leuke strijd ontstond tussen Filip Callieu Alain Vermeulen en wij. Toen jammer genoeg te tenoren van het BK uitvielen door pech konden we wat gaan opschuiven in het klassement,we draaiden op de laatste Kp nog een mooie derde tijd algemeen. Deze rally zal er een zijn die ik niet rap zal vergeten,vooral onze 4de plaats algemeen maar ook nog klassewinst en dit pas bij onze eerste deelname aan de historic, maar zeker niet de laatste, nog een woordje van dank aan de sportiviteit van de andere deelnemers, al onze supporters, de jongens van het service team en vooral de sponsers.

Nu kijken we uit naar de volgende wedstrijd ergens deze zomer of misschien de omloop.

Drakkar Rallysport Toyota Celica
MR Solar

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen