× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
MR Group Yprauto http://www.daviddesign.be

31-05-2010

Verslag ORC Rally: Bert CoeneEen normtijd doet ons van plaats 8 naat plaats 10 zakken

Verslag ORC Rally: Bert Coene

Gisteren werd de ORC rally verreden te Oostrozebeke. Het zou een lastige dag worden want er waren zowel regen als droge perioden voorspeld, wat het moeilijk maakt om een goeie bandenkeuze te maken.

Met zo een deelnemersveld hadden we ons doel gesteld op een top 10 plaats. Al van in het begin werd er hard gestreden. Traditioneel was de eerste kp niet echt een succes maar we waren mee met de groep. De tweede kp was al beter en de 2e ronde draaiden we al hele goeie tijden, met 7e en 8e tijden. De derde ronde vielen we nog eens aan om Bruyneel met de Porsche GT3 achter ons te houden en dat lukte ons. De voorlaatste kp werd stilgelegd na een sortie van Andy Lefevere en doordat het te lang duurde voor sommigen, begonnen ze al de kp op te ruimen met gevolg dat we deze niet meer konden afwerken.

Een normtijd is altijd een sukkeling voor iedereen, maar als je meestrijd voor een top 10 plaats en je krijgt ineens een tijd van 6"58 terwijl je beste tijd 6"11 was, een verschil van 47 seconden, dan kan je moeilijk zeggen dat je daarmee gelukkig bent. Zo schuiven we van een 8e plaats algemeen naar een 10e plaats. Jammer van dit feit maar we kijken toch terug op een voor ons succesvolle ORC Rally.

Niet te vergeten ! ons jaarlijks etentje op 11 12 en 13 juni, beenhesp met rijkelijk groentenbuffet en 1 aperitief gratis, voor 15 euro. Aanschuiven kan de vrijdag en de zaterdag vanaf 19u, de zondag vanaf 11u30. Graag reservatie op voorhand.

MR Group
Yprauto

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen