× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Yprauto MR Group http://www.daviddesign.be

12-04-2010

Verslag TAC: Bert Coenetevreden met uitslag

Verslag TAC: Bert Coene

Verleden zaterdag startten we in het criterium te Tielt, deze keuze viel omdat we hier punten kunnen scoren voor zowel VAS als Pak kampioenschap. Het werd een droge Tielt, maar toch blijft het overal heel glad. Co pilote was vrouw Petra, doordat Werner zijn pa een zware operatie moest ondergaan verleden week. Hij is ondertussen aan de beterhand. Op de eerste kp startten we zoals gewoonlijk te rustig. We kregen meteen een 15tal seconden aan ons broek van Lauwaert. We antwoorden op de Poelberg met de scracth en namen 1 seconde terug.

Op de eerste keer Schuiverskapelle gingen we even rechtdoor en de motor sloeg tot 2x af. Hierdoor verloren we direct de aansluiting met Lauwaert. We probeerden nog aan te vallen maar dichter dan 1 seconde per kp geraakten we niet.

In de slot kp gingen we terug nog even rechtdoor en draaiden we maar een 4e tijd, alle andere kps draaiden we de 2e tijd na Lauwaert.

We zijn heel tevreden met deze uitslag en gaan komend weekend naar Linter om er de Short Rally te rijden in functie van het VAS Kampioenschap

Yprauto
MR Group

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen