× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
MR Group Yprauto http://www.daviddesign.be

25-03-2010

Verslag RS Moorslede: Steven Dolfenopgave en motor om zeep...

Nadat we in de rally van de Haspenhouw hadden gevoeld wat de Clio in zijn mars had stond ik gebrand op een goed resultaat in eigen streek. Het parcour lag er goed vettig bij en dat vind ik zeker geen nadeel. We gingen dan ook van start met hoge verwachtigen desondanks onze sterk bezette klasse met Capoen, Verbeke en Vandeputte. Stuk voor stuk symphatieke en snelle gasten.

De eerste ronde werd dan ook vlotjes afgewerkt met een 2de tijd in de klasse en 3de in DIV 1-2. Er was absoluut nog een grote marge... zoals bij iedereen waarschijnlijk. De 2 de lus werd inderdaad een stuk sneller afgewerkt maar zoals velen lieten we ons vangen aan de "top remmen voor huis"... daar gingen kostbare seconden verloren, maar we schoven algemeen 2 plaatsen op en in de klasse bleef alles ongewijzigd. De 3de lus moest het dan worden, maar nog maar een goeie 500 meter ver schakelde ik verkeerd met als gevolg dat de motor over de toeren ging en over was de rally.

De diagnose na de rally was dan ook heel pijnlijk. De motor is volledig om zeep. Tijd zaal nu uitwijzen wat we gaan doen want dit is zowel financieel als mentaal een flinke opdoffer.

MR Group
Yprauto

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen