× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Yprauto MR Group http://www.daviddesign.be

13-01-2010

Steven Dolfen met de Clio Ragnotti in het BK 2010en regionaal met BMW E0

Steven Dolfen met de Clio Ragnotti in het BK 2010

Na een meer dan teleurstellend seizoen 2009, waar de Renault Clio meer dan een miskoop bleek en hijzelf niet foutloos bleef op de kp's gaat Steven Dolfen een nieuwe uitdaging aan... "Deze winter hebben we serieus geinvesteerd in de Renault Clio Ragnotti, zowel motor ,ophanging , boitte, ... werden vernieuwd of op punt gezet. Ook voor mezelf hoop ik terug het niveau te halen van 2008. Aan de conditie wordt in ieder geval gewerkt..."

Steven zal met de Clio Ragnotti het BK afwerken. "In eigen streek zijn we ook te zien, maar dan met de BMW E30." aldus Steven, die nu ook meer tijd kan vrijmaken voor de verkenningen. "Ik ben mee in de zaak gestapt van mijn ouders en kan meer mijn uren kan regelen. Vroeger moesten we soms dikwijls nog de ochtend van de rally nota's maken..."

"Budgetair is ook alles rond dankzij enkele nieuwe en ook de trouwe partners, waarvoor nogmaals dank. Dus alles is er om er terug een geslaagd seizoen van te maken en alle teams een succesvol 2010 toe te wensen. Tot op de kp's..."

Yprauto
MR Group

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen