× LIVE INFO - Sezoensrally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

LIVE INFO - Sezoensrally

29-08-2009

Munster aan de leiding in Terre de CaussesCherain eerste groep N

Munster aan de leiding in Terre de Causses

Na de eerste dag staat Bernard Munster aan de leiding van de Terre de Causses. Dominique Bruyneel, die voor de start verklaarde enkel te rijden in functie van het kampioenschap, staat voorlopig tweede op iets meer dan een halve minuut.

Cedric Cherain staat op een heel mooie vijfde plaats en eerste groep N. Cherain zette in de groep N Subaru zelfs enkele besttijden neer. Zowat iedereen maakte vandaag wel een foutje of reed lek, Munster reed lek, Bruyneel ging op de tweede proef even rechtdoor en Cherain verloor ook tijd door verschillende probleempjes. Bob Colsoul is derde in groep N en 7de algemeen.

Bij de C2's is het opnieuw Jacquot die de leiding neemt. Stefaan Prinzie maakte reeds vroeg in de wedstrijd kennis met de lokale 'aarbeien', maar de loodgieter uit Houthulst bleef de snelste van de Belgische C2's, Wim Soenens nam een rustige start en wou in de tweede ronde aanvallen, maar met een lekke band op de laatste proef verloor hij kostbare seconden...

Dimitri Bruyneel kan in Frankrijk als 'zoon van' op heel wat belangstelling rekenen van de pers, de debutant doet het samen met co Steve Viaene voortreffelijk. Hij heeft de T4 al goed onder de knie en probeert deze wedstrijd vooral aan te komen en veel te leren.

Morgen staan nog twee maal twee proeven op het programma.

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Verwante artikelen