× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

05-05-2009

RS Monteberg: Pico's Racing TeamFilip Pyck met gemengde gevoelens na uitstap met EVO 8...

RS Monteberg: Pico's Racing Team

RS van de Monteberg - Nationaal
Na lang zoeken hadden we dan toch een gepaste wagen gevonden om hier te starten, een EVO 8 van bij Jasper Van Den Heuvel. Na de eerste verkenningen, wisten we al dat het niet makkelijk zou worden, we hadden met een totaal andere wagen te maken, die duidelijk van een andere generatie was dan de EVO6. Bovendien maakten we nog teveel schakel foutjes en lieten we heel wat tijd liggen.

We moeten dus toegeven, dat we met tijden van 5.09, 5.11 en 5.13 , eerder teleurgesteld waren. We waren destijds sneller met onze Evo6. We hadden eerder gehoopt, op tijden onder de 5 minuten met deze wagen. We zaten dus met gemengde gevoelens alhoewel we toch nog op een 4de plaats en met klasse winst aan de finish stonden.

RS van de Monteberg - Internationaal

We hadden ons voor genomen de tijden van zaterdag te verbeteren en ons leer proces met deze wagen verder te zetten. Het is met deze wagen dat we normaal gezien ook in Ieper, aan de start zullen staan. De regen ’s morgens maakte het er wel niet eenvoudiger op.

We kregen regelmatig wat raad van Jasper himself, en met de tweede run op zondag, hadden we voor het eerst het gevoel dat we beter en sneller aan het rijden waren.

De derde run waren we ook goed bezig, tot we vast zaten achter de voor ons gestarte wagen, die heeft ons zo’n 3 km opgehouden. We eindigden zo met een 5.06 op een 16de plaats.

We kijken dus eerder met gemengde gevoelens terug naar afgelopen weekend, het feit ook dat onze vorige Evo6, met talent Heunick, telkens sneller was, zorgden eerder, dat we onze prestatie en wagen in twijfel trokken. Dit neemt echter niet weg dat we toch een goed gevoel overhouden aan de samenwerking met Jasper Van Den Heuvel en dat we hoopvol uitkijken naar onze deelname in Ieper, eind juni

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen